Nastavitve potnih nalogov

POTNI NALOGI ››
Parent Previous Next


SPLOŠNE NASTAVITVE POTNIH NALOGOV"Z nalogo" - namen s katerim ste se odpravili na pot.

"Po nalogu" - kdo je odredil potovanje.

"Stroški" - stroški, ki ste jih imeli na potovanju.

"Vozila" - vozila s katerimi se odpravljate na potovanja. Vozila so lahko službena ali osebna.


Privzeto so dodane najpogosteje uporabljanje nastavitve. Če kakšna nastavitev manjka jo dodate s pritiskom na gumb "Dodaj"(+). Posamezno nastavitev lahko pobrišemo s klikom na gumb "Briši"(Koš). Če želite brisati več nastavitev hkrati, izberete želene nastavitve in pritisnite gumb "Briši"(-).PRIVZETE NASTAVITVENastavitve podjetja/organizacije

To so nastavitve, ki so privzete pri kreiranju potnih nalogov in se nanašao na vse uporabnike znotraj podjetja/organizacije. Vsak uporabnik, ki bo kreiral potni nalog bo imel takšne nastavitve kot so nastavljene tukaj.


"Privzet kraj odhoda" - kraj od koder se bo štela kilometrina. Običajno je to sedež podjeta/organizacije.

"PN odobril" - oseba, ki je odobrila zlužbeno pot

"Opozorilo št. dni (max.)" - je število dni, ki določa, koliko dni je lahko oseba na službenem potovanju. Če želimo vnesti potni nalog, ki presega št. dni določenih v tej nastavitvi, nas  aplikacija opozori, da smo presegli max. dovoljeno št dni.

"Opozorilo vikend" - če je izbrano, nas aplikacija opozori, če dan potovanja vsebuje tudi vikend.

"Opozori na dodajanje PN v prihodnjih dneh" - če je izbrano, naša aplikacija opozori, če je bil datum potovanja izbran v prihodnost. Torej, če je smo danes 1.1.2013 in smo npr izbrali čas potova ja 2.1.2013 nas bo aplikacija o tem opozorila.


Privzeto so dodane najpogosteje uporabljanje nastavitve. Če kakšna nastavitev manjka jo dodate s pritiskom na gumb "Dodaj"(+). Posamezno nastavitev lahko pobrišemo s klikom na gumb "Briši"(Koš). Če želite brisati več nastavitev hkrati, izberete želene nastavitve in pritisnite gumb "Briši"(-).TISKANJE POTNIH NALOGOVTukaj so nastavitve, ki se pojavljajo na potnih nalogih, ki ji tiskamo.


Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Produce Kindle eBooks easily