PREJETI RACUNI

Previous Next


PRIPRAVA PLAČILNIH NALOGOV
Ikona (1) priprava virmanov za domači trg

Ikona (2) priprava virmanov za tuji trgZa pripravo plačilnih nalogov izberite račune, ki jih želite plačati. Ob kliku na katero izmed prej omenjenih ikon se prikaže pojavno okno za pripravo plačilnih nalogov z možnostmi:

- Upoštevaj samo neplačane račune. Če je izbrano potem izpusti vse račune, ki so že bili plačani. V primeru, da možnost ni izbrana, potem pripravi plačilne naloge tudi za že plačane       račune

- Vpiši datum plačila v izbrane račune. Če je izbrano, bo v vse izbrane račune vpisalo izbran datum plačila.

- Datum plačila (vedno je najprej ponudi tenutni datum, ki pa ga je možno spremeniti). *Datum plačila se upošteva le, če je izbrana tudi možnost "Vpiši datum plačila v izbrane     račune"KOPIRANJE RAČUNOVZa kopiranje računov najprej izbere (odkljukate) račune, ki jih želite kopirat, nato kliknete ikono (1).
Odpre se pojavno okno, kjer lahko spremenite datum računa in potrdite oz. zavrnete kopiranje računov.


DODAJANJE NOVEGA PARTNERJAOb kreiranju novega prejetega računa, imate tudi možnost dodajanja novega partnerja (1). Ob kliku na ikono (1) vas bo aplikacija preusmerila na dodajanje partnerjev, kjer napolnite formo z manjkajočimi podatki. Privzeta nastavitev tipa partnerja je "Dobavitelj", ki mora biti obvezno izbran, če želite, da je partner viden v prijetih računih.

Ko boste partnerja shranili vas bo aplikacija samodejno vrnila na prejet račun, kjer vas bo čakala že izpolnjena forma "Dobavitelj", napolnjena s podatki, ki ste jih vnesli pri dodajanju partnerja.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free Kindle producer