OBVESTILO
Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo skladno z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.
Prijava v aplikacijo
Elektronska pošta:
Geslo:
Inštitut MIR    Kontakt    Piškotki

KAJ JE KOROCIVIS.NET?

Korocovis.net je spletni program za vodenje računovodstva za nevladne organizacije (društva, zasebne zavode in ustanove). Nastal je v okviru KOROCIV.SI - Koroškega regionalnega stičišča za nevladne organizacije.

Program omogoča enostavno evidentiranje osnovnih knjigovodskih dokumentov, ki nastopajo v nevladnih organizacijah. Program je dostopen na povezavi: http://www.korocivis.net, kjer se lahko po enostavnem postopku registrirajo vse nevladne organizacije in takoj po registraciji tudi začno z delom. V vseh fazah dela so na voljo navodila za delo, ki uporabnikom nudijo vse potrebne informacije za pravilno in lažjo praktično uporabo, posamezne faze pa so opremljene tudi z video navodili.

Program poleg šifrantov in nastavitev posameznih modulov obsega naslednje evidence:

Potni nalogi: Vnos potnih nalogov s samodejnim izračunom razdalj med kraji, obračun potnega naloga, rekapitulacije za poljubna časovna obdobja in priprava plačilnih nalogov.

Izdane fakture: Naročila dobaviteljem, predračun in računi, knjiga izdanih računov. Program je vezan na šifrant partnerjev in šifrant artiklov ter omogoča enostavno kopiranje oz. prenašanje pozicij med dokumenti.

Knjiga prejetih računov: Evidenca prejetih računov s kreiranjem plačilnih nalogov in enostavno evidenco odprtih postavk na nivoju celotnega računa.

Priprava plačilnih nalogov: Priprava plačilnih nalogov na osnovi potnega naloga ali prejetega računa. Možnost označbe izvornega dokumenta kot plačanega.

Program vsebuje navodila za delo in je prilagojen za delo z MS IE 9 oz. novejši, Mozila Firefox ver. 26.0 oz novejši in Google Chrome ver. 32.0 oz. novejši.

Tehnična podpora uporabnikom je na voljo do 30.6.2014 v delovnih dneh, v času od 7. do 15. ure na naslovu: andrej@infosys.si

 

 »Operacijo delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v Okviru operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete  institucionalna in administrativna usposobljenost, prednostne usmeritve Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.«